Project De Klomp

Heeft u altijd al in het charmante De Klomp in Gemeente Ede willen wonen? Dan is dit nieuwbouwproject echt iets voor u! Op de voormalige locatie van tankstation De Klomp wordt een fraai woningbouwplan ontwikkeld met 8 eengezinswoningen. Tevens worden 2 kavels aangeboden waarop u als koper zelf een eigen woning kunt (laten) bouwen.

De architectuur van de woningen met grote kappen en luiken aan de voor - en achterzijde is een een knipoog naar de karakteristieke schuren in de omgeving. Uiteraard zijn de woonhuizen van alle gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aan vloerwarming, een warmtepomp en diverse andere opties. De begane grond is meer dan 11 meter diep voor optimaal woongenot. Maak uw tuin helemaal af met een pergola of veranda, zodat u een heerlijke loungeplek in de tuin heeft. Voor comfortabel woonplezier op een rustige en ruime locatie zit u goed bij dit nieuwbouwproject in De Klomp! 

 

Start verkoop 1 juli

LET OP: Op zaterdag 1 juli start de verkoop van dit nieuwbouwproject. U bent tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom bij het kantoor van Frank van Woerden. U vindt ons aan de Lunet 1 in Veenendaal. Tot dan!

Contact

Wilt u meer informatie over dit project neem dan contact met ons op:

Frank van Woerden Vastgoed

Tel: 0318-540080
Mail: info@frankvanwoerden.nl

Van Ginkel en Van Bemmelen Makelaars

Tel: 0318-529919
Mail: info@ginkelbemmelen.nl


Brochure nieuwbouwproject downloaden

Partners

Ontwikkelaar